Valborg

la la la
Nu ska jag snart iväg och möta upp en kompis för att sedan ta en sväng förbi majbrasan och kolla lite granna. Vi ses!

adorable


Din Sko - Eurosko

TURQUOISE


Hejhej. Kom precis hem från skolan, men ska bara äta något och så för sen ska jag iväg och jobba. I morgon har jag nationellt prov i engelska också så önska mig lycka till! Kram

Bild från företagarfesten


Hittade en bild på Dalademokraten.se från företagarfesten i fredags. Här står vi tre på scenen för att ta emot vårt pris. Roligt!

Sunday and it's cloudy. Where did the sun go?


En rolig kväll


God morgon allihopa! Vi hade det jätteroligt i går kväll. Vi fick ta emot pris, fick jättefina blommor, åt god mat och sjöng med till bra 70-tals låtar! Nu ska jag ta och gå ut, det är underbart väder ute. Vi hörs!

Företagarfest


 Såhär kommer jag se ut i kväll. Det börjar sju så jag kommer väl åka snart. Ha en bra kväll allihopa!

-----

Hejsan! Följde med pappa med bilen till bilservice och passade då på att svänga förbi stan. Där köpte jag ett par snygga jeans, som jag letat efter ett tag. Såhär ser de ut:


Slitna med påsydda detaljer och dragkedja i benslutet. Perfekt!

Ikväll ska jag på företagarfest, det ska bli jättekul. Men jag är lite nervös för vi ska dit och få vårt pris efter att vi vann bästa UF företag i Avesta. Tänkte att jag skulle visa outfiten innan jag åker iväg, så ni får titta in lite senare! 

Ring on your finger.


Älskar stora ringar i alla fomer & modeller!

Headband


Hårband - Bikbok

Huvudstaden

Här kommer lite bilder från Stockholm...





+++

Här kommer bilder på kläderna som jag köpte i Stockholm...






Här är det som jag köpte i Stockholm i fredags, tyvärr så gör sig inte studentklänningen så bra på bild. Men den är jättefin i verkligeheten! :) Kram!

Tips

Psst.. inne på min hemsida tipsar jag om accessoarer till studenten just nu!

Hej allihopa!


Hej igen! Hade det superkul i Stockholm i går. Köpte lite saker som jag tänkte visa senare. Bland annat solglasögonen som är på bilden och en studentklänning. Så nu är det helt klart. Skönt! Ha en bra kväll! Kram

-----


Flowers around your head.

Camilla Åkrans » Numéro » 1
Foto: lundlund.se
Hej. Idag har jag jobbat hela dagen. Likaså bli det imorgon, men då blir det ialla fall bara till fyra så det blir inte hela dagen. På fredag ska jag åka till Stockholm för lite shopping. längtar!! Ska bland annat titta efter en studentklänning, har beställt hem en från ellos som jag eventuellt ska ha, men ska kolla i Stockholm också. Klicka här för att se den!
Psst.. tänkte bara säga det att min hemsida uppdateras så gott som dagligen, så kolla gärna! [LÄNK]

Brosch


Fashionsite


Kommer ni ihåg det där websitemaker-programmet som jag fick i julklapp? jag gjorde ju en hemsida men sen har jag inte gjort något mer. Men idag tog jag tag i den och gjorde en ny. Den ska handla om mode och kläder, ungefär som min blogg. Jag blev riktigt nöjd med layouten. Ta er en titt hörrni! [LÄNK]

mönstrat och skärp


+++


Från Monki och Åhlens.
Något som är otroligt snyggt till sommaren är magtröja, som man sedan kan matcha till ett par slitna jeansshorts.

Glad Påsk




Idag har jag jobbat halva dagen och resten av tiden har jag varit ute i solen och njutit. Känns nästan som sommarvärme ute. Därför passade jag på att ha sommarskor, underbart! Nu väntas det påskmiddag. Kram!

Flower


Så skönt med påsklov. Igår jobbade jag hela dagen och idag har jag ingenting på schemat. Tänkte kanske ta och gå ut en sväng i vårvädret. Imorgon väntas jobb igen så bäst att passa på nu. Ha en bra dag!

Sunglasses


Nu när våren är så gott som här är jag så himla sugen på att köpa nya solglasögon. Titta bara så fina som kommit ut i butikerna. Dessa är från Topshop och Urban Outfitter.

Vest


Har blivit helt tokig i västar av alla former och modeller. Det är underbart snyggt!

+++


Skulle inte tacka nej till att se ut såhär en dag. Allt är ifrån Topshop.
Idag var det praktik halva dagen och föreläsning andra halvan. En dag kvar till påsklovet, härligt!

Vit cykel


Idag fick jag en ny fin cykel av mamma & pappa. Tack! Den är vit och passar perfekt nu till våren och sommaren när jag ska börja cykla igen!

-----

la la lala la la
Nu mot eftermiddagen så börjar vädret bli lite grått och jag tror att det till och med kommer små regnstänk. Men vad gör det när förmiddagen var kanon! Kram kram

Sunday

Söndag idag och vädret är kanon! Tänkte ta och gå ut en sväng nu. Det är bara tre dagar kvar till påsklov, gud så skönt. En skoldag och två praktikdagar så det kommer gå fort, sen ska jag njuta av lovet och förhoppningsvis så skulle det bli lika underbart väder hela påsken så vi får hoppas på det! Ha en bra dag. Kram!

Avesta Tidningen


Klicka på bilden för att se större

Idag kan ni se mig i Avesta Tidningen på sida 4. Det är en intervju om mitt företag och så är det en artikel om vår lärare som blev utsedd till Årets UF-lärare.

Lugn dag med strålande vårväder.

bla bla bla

RSS 2.0