090330

Hej! Har varit en lång dag idag. Först skola som vanligt sen blev det jobba. Det var väldigt lungt idag i skolan, vi hade långt hål så vi tog fram en film och hade lite filmmys. Vi såg på Twilight, den var jättebra! Så nu är även jag fast, haha! Det gick väldigt fort på jobbet, mycket folk så tiden bara svischade iväg. Nu är det tv som gäller. Kram!

+++

Mmmm...
Kollage: Allt från monki
Magtröjor. Enkla sommarklänningar. Pastellfärgat. Puderrosa. Denim. Lack. Kilklack.

Bilder från prisutdelningen

Hittade två bilder från Huongs & Saras blogg och på facebook från mässan i onsdags när vi fick gå upp på scenen för att ta emot priset för 3:e plats av Bästa Miljöpriset.



090327


Idag är jag ledig från skolan, skönt! Igår fick jag en fin randig tröja av mamma, har längtat efter en randig tröja. Den har även en fin detalj i ryggen. Ha en bra dag. Kram!

Slitet och nitar


Tre saker som jag gärna vill ha just nu. Slitna jeans, Fjädertröja & Nitväska

Mässan är över


Så ja nu är båda mässdagarna över, det var jätteroligt. Vår lärare Victoria vann tävlingen Årets UF-lärare idag, det var mitt UF-företag som hade nominerat henne plus två andra lärare. Haha! Grattis till henne!

Imorgon är vi lediga då ska jag vila, är helt slut i kroppen efter dessa två dagar, hehe. Men roligt har det varit. Ovan kan ni se hur vår monter såg ut. Fint va!

Mässdagar

Hejsan. Här kommer en snabbis uppdatering. Sådär då var första mässdagen över och snart ska jag åka i väg för nästa. Vi kom 3:a i tävlingen Bästa Miljöpris och fick en check på 500 kronor. Tackar!! tyvärr blev det inge fortsatt tävlande för vår del nu. Men vi är mer än nöjda! Nu måste jag göra iordning mig för att snart åka. Vi hörs. Kram!

Mässa


Imorgon och på torsdag är det dags för mässan i Borlänge. Nervöst, men det ska bli kul! Åker iväg vid halv tio och packar allt för att sen åka mot Borlänge. Det är incheckning klockan tolv sen kör det igång. Kvart i två ska vi göra våran företagspresentation sen vid fyra öppnar mässan. Det ska bli jätteroligt. Håll tummarna på att allt går bra! 

090322



Foto: Jimmy Backius
Hej! Jaha nu var helgen över då. Känns som den precis börjat. Den här veckan som kommer blir hektisk, på onsdag och torsdag är det mässa i Borlänge så en massa förberedelser måste göras. Det ska bli roligt men det kommer bli två tuffa dagar. Ha en bra kväll!

090321

Hejsan.Det blir en fullspäckad helg nu. Idag ska jag jobba tolv till tre sen ska jag iväg klockan fyra för att förbereda inför mässan som är i morgon. Sen imorgon är det mässa, halv tio till fem så det blir en heldag. Men det ska bli roligt! Ha det bra, kram!

Lovely weather



Idag var det superfint väder ute. Äntligen!! Hoppas att det håller i sig och att våren är här nu. Praktik i dag också. Mycket folk på förmiddagen så det fanns mycket att göra. Ha en bra kväll. Kram! 

Inspiration i massor.




Måndag


Idag är det måndag vilket betyde skola. Väldigt lugn dag, gjorde inte så mycket faktiskt. Haha! Har mest suttit vid datorn, vi uppdaterade mitt UF företags hemsida lite grann. I morgon är det dags för praktik igen som alla andra tisdagar, det är så skönt. Kram kram!

Spring!


Bild härifrån

Oj så glad man blir när man tittar ut. Solen skiner för fullt och snön smälter, inte ett enda moln på himlen. Hoppas verkligen att våren är på gång nu!

Lördag.


Lördag idag. Har inte gjort så mycket idag, men såna dagar är sköna. Skulle behövt gjort en arbetsuppgift som ska in efter helgen, men får ta och göra den i morgon istället. Plus att ett PM för muntliga nationella provet ska in på torsdag nästa vecka också, så det måste också göras. Usch! Titta på bilden förresten, otroligt snygga jeans. Älskar bakfickan!

090312


Hejsan. Kom hem vid sjutiden ungefär. Var ju som sagt och jobbade idag efter skolan. Det var lungt, inte så mycket folk, men det var kul ändå. Nu sitter jag och tittar på tv. Tittade lite på Stockholm-Arlanda och oj så jag börjar längta till sommaren. Vill också resa iväg till ett varmt ställe nu! Kram

cloudy


Foto: Min syster

Hej hej. I dag och i går var det praktik. Det är så skönt med två dagars praktik i veckan, det behövs lite uppehåll. Ute kommer det bara mer och mer snö... jag är så himla trött på det nu. Vill ha vår!

I morgon blir det en fullspäckad dag. Skola som vanligt till fyra sen ska jag jobba. Så det blir direkt till Hemtex när jag slutar. Ha en bra kväll. kram!

Bilder från dagen.

dagens
Såhär såg jag ut under dagen.
Mums!
Det bjöds på en massa godsaker!
presenter #1
Del 1: En kudde med stadsmotiv, pengar, smycken.
Presenter #2
Del 2: Ett halsband.
Presenter #3
Del 3: En fransväska, en plånbok.
Presenter #4
Del 4: En ansiktsmask, örhängen, hårband.

++ Datortillbehör. Tack så mycket!

congratulations to me!

http://www.golbniem.de/images/entries/happy_birthday.jpg
Idag fyller jag år, grattis till mig! Hela 19 år blir jag. Så idag blir det firande med tårta. Mums!


Nitar


Snyggt med nitar! Vore kul att piffa upp något gammalt plagg med nitar, kanske får ta och köpa några och försöka vara lite kreativ. Haha!

Montermålande

Hej. Idag hade vi bara två lektioner sen fick vi ha UF-tid resten av dagen. Vi passade då på att måla vår monter och göra lite förbättringar på den. Såhär blev resultatet:


...och såhär tyckte vi om resultatet:


blouse


I går köpte jag den här jättefina blusen. Som jag idag matchade med jeansväst & stentvättade jeans. Snön håller på att smälta så våren är påväg sakta men säkert. Jag längtar!!

fantastic

Sofies Mode
Sofies Mode
Allt jag kan säga är fantastiskt!

pink sky

5c5bd55c2b7c9e19dd700874a586f8eb61cdefc0
435ecd4d5b78ac7cade2524f986716a862586b5b
Foton: Lomography

längtar...

last day of holidays


Foto: Jimmy Backius

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att njuta av sista dagen av lovet. I morgon är det tillbaka till skolan som gäller. Färgade håret idag bland annat. Inte så stor skillnad, men ville bara fräscha till det lite. Kram

RSS 2.0