20:05


Åhh så härlig dag det har varit idag! Sol och runt 30 grader. Dagen har jag spenderat ute med solande, glassätande och saftdrickande. Underbart! Imorgon är det dags för skola igen. Tror nog att det blir en ganska lugn dag, inte så många lektioner kvar nu. Skulle bli runt 20 grader så förhoppningsvis får vi njuta av en till sån här härlig dag!

21:49


Bild lånad från pause.se
Cykelbyxan har gjort comeback och jag gillar det faktiskt, om man använder det på rätt sätt.

Pause.se gav några förslag på hur cykelbyxan kunde användas och jag tycker det låter helt okej så därför tipsar jag om dom här också.

- Tillsammans med en längre blazer och ett slappt linne/t-shirt.

- Tillsammans med en söt klänning i en kortare modell gör att outfiten blir lite mer spännande.

- Tillsammans med en lös skjorta.

22:44


Kanske ska försöka sova nu snart. Ska upp tidigt i morgon, min tur att öppna förstår ni. Blir att jobba fram till ungefär ett sen tänkte jag och min kompis ta en tur på marknaden som är här nu. Har varit underbart väder idag och det ska bli ännu bättre nu i helgen så det låter lovande! God natt!

22:35


Invigde mina nya skor nu på kvällen.

19:56


Nu ska jag till min systers lägenhet. Ha en bra kväll!

21:58


Idag var det sista praktikdagen på Hemtex. Men jag kommer jobba vidare där både i sommar och i höst. Fick en studentpresent av personalen där. Det var ett halsband, ett armband och ett par örhängen. Jättefint! Dom fick en blommar och ett tack-kort av mig. Vi hade båda kört på tema lila, haha! Imorgon är det dags för skola igen, men ska iväg och jobba klockan 12 så får gå lite tidigare. Adios!

07:29


Idag kör jag på skjorta och uppvikta byxor tillsammans med gladiatorsandaler.
God morgon! Ska snart åka till skolan. Vi ska ha picknick med Coompanion idag, så ska dom berätta om hur man startar eget företag och hur man gör om man vill driva sin affärsidé vidare nu när vi slutar skolan. Efter det ska jag vidare för att jobba lite. Solen lyser redan nu så jag hoppas det blir lika fint väder hela dagen. Ha det bra!

18:46

Här kommer bilder på det jag köpte igår.


Remsandaler/gladiatorsandaler till studenten.


Byxor till jobbet i sommar. Kunde inte få till en bra bild så jag lånade en på H&M´s hemsida. (Tänk bort skärpet så blir dom snyggare..hehe)

18:18


Foto: forsvaretshudsalva.blogg.se
Den perfekta sommarhatten.

11:29


Foto: theselby.com
Absoluta drömgarderoben när det kommer till skor.

22:47


Har jobbat hela dagen idag. Plus att det blev lite shopping på förmiddagen. Köpte ett par skor till sommaren och studenten och ett par sommarbyxor. Tänkte att jag skulle visa bilder sen, imorgon kanske. Snart tänkte jag krypa ner i sängen. Godnatt och adios!


22:45


Foto: loudmajor


Åh så härlig bild! skulle vara så underbart med en picnik ute i det fina vädret med trevligt sällskap och godsaker...

09:33

God morgon! Håller på att göra mig i ordning för att gå ner på stan. Ska ta en runda i butikerna och sen ska jag jobba. Det ser ut att bli fint väder idag, så vi får hoppas på det. Ha en bra dag allihopa så hörs vi!

21:00


Topshop.com
Nu är det skjortor som står högt upp på önskelistan.

Inspiration from lookbook.nu

211251_snb19377
207467_picture 6
207825_obÄst_
209679_img_6677
208474_bloggbild_hur_kan_jag_2_kopiera

20:15

Foto:
Är sugen på en snygg jeansjacka.

12:30


21:05

Psst..Tänkte bara säga det att idag var min klass med på tv. På kanal 1 kl. 19.15. För er som missade det kan ni kolla här, LÄNK (spola fram till min 8,40)


14:22

Hemma från skolan men ska snart iväg igen för att jobba. Var en kort dag i skolan, blir så nu när vi närmar oss slutet. Vissa lektioner är avslutade och därför kan man gå hem tidigare, väldigt skönt! Sitter och fixar lite med min APU-mapp som ska in snart. Ska bli en mapp/portfolio där jag berättar om min praktik som jag haft under hela året. I morgon ska jag på Säkerhetsutbildning hela dagen, hoppas det blir intressant! Nu måste jag göra iordning mig för jobbet! Vi hörs!


Skor


Sitter och funderar över vad för skor man ska ha på studenten. Har ett par vanliga gladiatorsandaler som jag kanske ska ha men vore roligt med ett par nya. Här är några favoriter jag skulle kunna tänka mig..

090514

Hej. Dålig uppdatering de senaste dagarna.. Men det är ganska mycket i skolan just nu. Men äntligen så är alla nationella prov över! Är några inlämningsuppgifter som ska in nu sen är det mesta klart. Verkligen inte långt kvar nu till studenten! Herregud vad tiden går snabbt.

Kom nyss hem från en rask promenad med syrran, haha! Så nu ska jag sätta mig i soffan och titta på lite tv tror jag. Adios!

+++


Åh den där ljusa kavajen är så snygg. Matchas till slitna jeansshorts, större t-shirt med tryck, gladiatorsandaler och såklart stora ringar. Ångrar att jag inte köpte den på Monki när jag var där sist, hehe! Men som tur är så fyndade jag ju min fina gråa kavaj på H&M. Men den beiga skulle sitta fint som tusan..  

Skyltning


Igår gjorde jag en skyltning i skolan. Min skyltning var ett samarbete med min hemsida. Jag visade helt enkelt upp vad som visas just nu på min hemsida - Mina skor jag ska satsa på i sommar!

Sen var jag modell åt min kompis skyltning och såhär såg det ut:

Sara är den med hippie-style och jag är den med rock-style. Det var jätteroligt!

Min nya favorit


Här är den - min fina kavaj som jag köpte igår.

Reafynd!

Praktik och jobb hela dagen idag. På lunchen tog jag min gamla vanliga runda på stan och kollade lite. När jag kom in på H&M och kollade på rean så såg jag en kavaj hängandes helt ensam. Den greppade jag tag i direkt och gick och köpte den. Har letat så himla länge och äntligen hänger den där på rean! Har inte tagit någon bild på den ännu, men jag ska göra det sen så får ni se. Ha en bra kväll. Kram!


Happy Birthday Mum!


Hejsan. Idag är det praktik som gäller hela dagen. Sen ska jag skynda mig hem för då blir det födelsedagsfirande, min mamma fyller nämligen år idag. Grattis!

My new lovers!


+++


Den här skon ska jag kolla om den finns på H&M imorgon.
Hoppas hoppas!

Bilder från Valborg




Några bilder från igår kväll. Vi hade det roligt och mysigt vid brasan. Idag var jag ledig eftersom det är första maj, skönt det. Imorgon ska jag jobba och efter det tänkte jag springa in på H&M en sväng och kolla om de har kvar ett par skor jag vill ha. Det har varit underbart väder idag, så har spenderat dagen ute såklart. Ha en bra kväll, kram!

RSS 2.0