våren var inte riktigt redo än...

Godmorgon! Det verkar som om vårvädret inte ville komma riktigt än. Haha! Grått och kallt ute, men vi får se det kanske blir bättre längre fram på dagen. Nu måste jag göra iordning mig, ska snart iväg och jobba. Ni får ha en bra dag! Kramar

Shoppingtripp

Eftermiddagen bjöd på en spontan tripp till Borlänge för shopping! Roligt var det. Jag köpte en jacka, en skinnjacka, som jag har längtat efter!! Det blev även ett par byxor. Slutligen fyndade jag ett skärp på rean. Här kommer bilder på kläderna;

Min efterlängtade skinnjacka.

Jeansleggings.

Ett skärp för en liten slant hittade jag på rean.

Sicken härlig dag!

Åh solen lyser och vårkänslorna börjar träda fram. (Om man bortser från all snö som gör backen alldeles vit) Vi får hålla tummarna på att våren är påväg! Nu tänkte jag gå ut en sväng. Vi hörs! Puss & Kram

090225


Nu ska jag snart ta bussen till Borlänge. Där ska jag gå på kupolen ett tag. När klockan sen slår fem är det dags för lanseringsfest, det ska bli otroligt kul! Vi hörs sen! Kram

-tisdag-


Hej hopp! Tandläkarbesöket gick bra. Inga hål! Sitter och lyssnar på webbradio just nu och kolla runt lite bland alla bloggar. Har planerat lite inför morgondagen med min vän också. Åker till Borlänge lite tidigare och går på kupolen ett tag innan lanseringsfesten. Skoj skoj! Puss och kram

Godmorgon


Godmorgon allesammans. Ska skynda mig iväg till tandläkaren nu. Får hålla tummarna på att allt ser bra ut! Ha en bra dag. Kramar!

Frans

Läste nyligen Sofis Mode och fick syn på denna underbara väska. Har verkligen fastnat för fransar. Det är riktigt snyggt!

Från Lindex kommer denna sköning.


+++


Jag hittade lite fina saker till onsdagen. En leopardmönstrad blus och en kuvertväska blev det.

Planer för dagen

Hej! Lite senare idag ska jag ta en runda på stan. Tänkte kolla om det finns något fint till lanseringsfesten som är på onsdag. Ska bli jätteroligt och spännande att gå på. Det kommer bjudas på buffé, mingel och så kan man även lyssna på inspirerande entreprenörer. Såhär ser inbjudan ut:

LEOPARD

 
Vill ha något leopardmönstrat.

So freaking hot!


shirt


Är sugen på en snygg skjorta. Alla dessa är från underbara monki.

Holiday!


Hej. Nu väntas en hel veckas sportlov för min del, skönt som tusan! Idag har det varit, och kommer fortsätta att vara, en väldigt lugn dag. Snön faller utanför mitt fönster. Tråkigt. Vill ha vår nu! Kram


090219


Idag blev det tårta och firande från i fredags. Mums med tårta! Jobbade mest med UF hela dagen. Nästa vecka har jag sportlov. Då ska jag på Lanseringsfest på onsdagen och mingla med olika företagare. Längtar!

Flowers


Ville bara visa vilka fina blommor vi fick på UF mässan. (Glömde ju visa det tidigare) Dom står så fint på min hylla.

AT

Idag är vi med i tidningen!
intervju med AT
Klicka på bilden för att se den större.

090217

Tjingeling. Lugn men effektiv dag på praktiken. Skönt! Idag ringde en journalist på Avesta Tidningen och frågade om vi kunde komma förbi för en intervju. Och självklart så sa vi ja, det var riktigt roligt! Tror det skulle komma ut den här veckan, eventuellt i morgon men annars på fredag.


give me spring



Foto: Jimmy Backius

Sunset


Hej allihopa. En lugn söndag som vanligt med slappande framför datorn. Skönt! Usch jag är så trött på all snö. Jag vill ha sol och värme nu! Adios!

090215


[Jag och Sara]

I fredags var det ju som sagt mässa i plushuset Avesta, och då vann vi tävlingen om bästa UF-företag i Avesta. Så nu väntas det galamiddag med Avestas företagare och även vinstpengar. Det var jätteroligt att vi vann, jag blev väldigt glad! I går hade jag & min syster lite mys hemma hos henne med melodifestivalen, lite film och en massa godis! Det var riktigt trevligt. Ha en bra dag! kram

♥♥♥♥♥


 


Juryns motivering


Vi vann!


VI VANN BÄSTA UF FÖRETAG I AVESTA!!!

Tack så mycket!

Mässa imorgon!


Hello. Imorgon är den stora dagen här - lokala mässan i Avesta. Det ska bli så otroligt roligt men även lite nervöst för vi ska också hålla vår jurypresentation inför juryn som består av 5 personer. Men det kommer gå bra! Mässan är mellan 13.00 och 18.00, så det blir en heldag i Plushuset. Kram!

Monki


Idag fick jag mina kläder från Monki. Tack tack! Gissa om jag är glad...

.....


Have a great day!

Godmorgon!


Godmorgon. Just nu ligger jag här i soffan och tittar på Vakna med the voice. Ska snart åka iväg till praktiken och jobba lite. Ha en bra dag!

090209

..vinter.. vinter.. vinter..
Idag hade jag studiedag, väldigt skönt. Dagen har bestått av lite UF arbete. Vi var bland annat ner på stan och köpte lite småsaker inför mässan som är på fredag. Det ska bli riktigt kul! En annan rolig sak är att jag fick ett sms idag där det stod att mina kläder från monki snart är påväg. Jag är g l a d !

+++

...im in love...

Slog en pling till min kusin i Stockholm och frågade om hon kunde springa in på Monki till mig. Snäll som hon är så skulle hon göra det. Det ovan "beställde" jag av henne.. ;) Tack så mycket!

this is what i want right now..


Mmmm..phish food.

bla bla bla...
Kör på gårdagens outfit idag igen. Dagen kommer bara bestå av vila, fortfarande lite krasslig. Har lite Ben & Jerry i frysen som jag nog ska hämta snart... mums! Adios!

FunForLife

Jag och två tjejer till har ett UF-företag som heter FunForLife UF, där vi säljer ett egendesignat brädspel. Som handlar om miljö och vänskap, spelet är riktat till barn i åldern fyra år och uppåt. För mer information kan ni gå in på vår hemsida eller vår blogg.

Vi har vunnit Bästa UF företag i Avesta och kommit 3:a i tävlingen Bästa Miljöpris. Tack för det!


Vi tre visar upp vårt spel.

Närbild på vårt spel.

Om mig..


Sabina heter jag och är 19 år. Mina största intressen är mode/stil, kläder, marknadsföring och layout. Jag tycker även om att shoppa, umgås och blogga. Jag älskar att resa! Mitt favoritland är Cypern, där har jag varit flera gånger och jag älskar det! Ett annat stort intresse jag har är webbdesign. Jag driver en hemsida som handlar om mode och stil, den uppdaterar jag så gott som dagligen, men det kan variera. Klicka här för att ta er en titt!

Min fritid spenderar jag med vänner och familj. Jag går mitt sista år på gymnasiet, Handelsprogrammet. Tar studenten till våren, vilket ska bli väldigt skönt. Det var väl det jag hade att säga om mig... Följ gärna med mig i bloggen!


RSS 2.0